Zit je krap bij kas? Geld verdienen kun je makkelijk doen als proefpersoon. Dit hoeft niet per se een geneesmiddelenonderzoek te zijn met mogelijke gezondheidsrisico’s. Er zijn gelukkig zat andere onderzoeken waarbij er geen risico’s zijn. Denk bijvoorbeeld aan het invullen van een vragenlijst of het uitvoeren van een taak op een computer. Proefpersoononderzoeken kunnen dus enorm uiteenlopen.

Voor veel (wetenschappelijke) onderzoeken is data nodig om hypotheses te kunnen toetsen. Deze data kan verzameld worden door middel van experimenten met proefpersonen. Zonder proefpersonen, geen data en dus geen resultaten! Proefpersonen zijn onmisbaar voor onderzoek en deelname aan onderzoeken wordt daarom vaak beloond. Beloningen kunnen verschillen. Soms wordt een bon, cadeau of cash geld gegeven in ruil voor deelname aan een onderzoek.

Op Proefbunny kun je terecht als je makkelijk geld wilt bijverdienen als proefpersoon. Proefbunny verzamelt alle proefpersoononderzoeken in heel Nederland. Laagdrempelige proefpersoononderzoeken vind je vaak bij universiteiten. Deelname kost niet veel tijd en de risico’s op lichamelijke bijwerkingen zijn er nauwelijks tot niet.

Wil je meedoen aan proefpersoononderzoeken? Registreer je dan hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *